Kracht in kwetsbaarheid.

Ontdek in de overkill aan opvoedingsadviezen de rust van het ouderschap aan Gods hand. Ontspan. Het wachtwoord is oprechtheid. Onze basis is genade.

Duur lezing ong. 30 minuten. Duur bespreking van vragen (plenair of in groepjes): in overleg. Andere vormen van verwerking zijn uiteraard ook mogelijk.

Kosten: 125 euro per dagdeel van 2,5 uur en binnen een straal van 100 kilometer vanaf de stad Groningen - excl. reiskosten. Buiten deze regio kan de reistijd extra in rekening worden gebracht.

Annemarie van Heijningen - Steenbergen
Annemarie van Heijningen - Steenbergen (1977) is, naast echtgenote en moeder, ook schrijver, spreker en vaste columnist bij EO-Visie. Boeken die op haar naam staan, zijn o.a. Ik kan het niet loslaten, Voor jou wil ik de allerbeste mama zijn, Voor U wil ik de allerbeste dochter zijn, Refomeisje en Getrouwd zijn is de hemel niet. Kenmerkend voor haar is de plezierige mengeling van levensernst en luchtigheid. Ze houdt ervan om in alles wat ze zegt en schrijft de verbinding te leggen tussen het geloof in God en het weerbarstige, dagelijkse leven.