Emoties en de ontwikkeling van het kind

Mocht jij als kind boos of verdrietig zijn, werd jij gestimuleerd je emoties te uitten of werd je afgeremd? Was er ruimte in jouw gezin voor het uitten van emoties En wat betekent dat voor vandaag, ben je nu nog bang om deze kant van je ziel te laten zien, of ben je vrij en krijg je van jezelf ademruimte? En wat betekent dat voor het contact met je kind?

Onze emoties verbinden ons innerlijk met de buitenwereld. Emoties lijken de minst betrouwbare en tegelijkertijd meest invloedrijke kracht die ons leven stuurt. Emoties uitten: Het is de taal van onze binnenkant. En wij opvoeders, hebben de opdracht onze kinderen te begeleiden deze taal de juiste plek te geven in de ontwikkeling naar volwassenheid.

Kosten: Afhankelijk van de reistijd € 225,00 - € 275,00 exclusief reiskosten en 21% BTW

Website: www.meandmyhouse.nl

ORTHOPEDAGOOG, DOCENT, SPREKER, SUPERVISOR EN SCHIJVER.
Bert Reinds
Bert Reinds (1960) is getrouwd met Willemien. Ze hebben vijf zoons, vier schoondochters en vier kleinkinderen. Bert studeerde orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Hij heeft een eigen praktijk. Hij publiceerde verschillende boeken, onder andere: ‘Vader zijn met hart en handen 2.0’, ‘Het hart van opvoeden’, ‘Voor het eerst opa en oma’ (samen geschreven met zijn vrouw Willemien) en ‘Bertweter’.