Basiscursus christelijk opvoeden

Driestar onderwijsadvies geeft opvoedingsondersteuning in de vorm van voorlichting, advies en hulp aan ouders of andere opvoeders bij vragen en problemen rond de opvoeding van kinderen en het vervullen van het ouderschap.

Vanuit onze didactische ervaring kunnen wij gevarieerde en interactieve bijeenkomsten bieden. Een voorbeeld is de basiscursus christelijk opvoeden: een praktische serie van drie of vier bijeenkomsten voor christelijke ouders over hoofdthema’s van de christelijke opvoeding. Scholen, kerken en ouders hebben hun eigen wensen. De vorm van de cursus, het aantal bijeenkomsten, de doelgroep en de thema’s worden bepaald in overleg. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Kosten: maatwerk

Kijk voor meer informatie op de website van Driestar Educatief

Driestar Educatief
Driestar educatief is een praktijkgericht kenniscentrum dat een inspirerende bijdrage levert aan het christelijk onderwijs in binnen- en buitenland. Dat doen wij met opleidingen, diensten en producten van Driestar hogeschool, Driestar onderwijsadvies en Driestar managementadvies. Driestar educatief inspireert, vormt en ondersteunt (aankomende) leraren, leidinggevenden aan scholen en opvoeders om goed christelijk onderwijs te geven.