2021, een jaar met twaalf winacties - januari

4 januari
Geloof in het gezin
Nog nooit hebben we zoveel tijd in gezinsverband doorgebracht als in 2020. Daarom vindt Geloof in het gezin het tijd om gezinnen te verrassen. In 2021 kun je iedere maand aan een winactie meedoen. We reserveren hiervoor een vast moment: de eerste maandag van de maand om 12.00 uur. Je weet wel, het moment waarop alle 4278 sirenes in Nederland van zich laten horen.

“Alle mensen – Bijbelverhalen van Adam tot Paulus” is de winactie van de maand januari. Lees meer over deze uitgave van uitgeverij Boekencentrum. Wil je kans maken op deze kinderbijbel? Dat kan op drie manieren: via een reactie op facebook, een like op Instagram of een mailtje naar info@geloofinhetgezin.nl o.v.v. winactie. De actie loopt tot de laatste donderdag van de maand. De winnaar wordt op de eerste maandag van de nieuwe maand bekendgemaakt, gelijk met de nieuwe winactie.

Geloof in het gezin

Geloof in het gezin wil ouders en kerken inspireren en ondersteunen bij de christelijke opvoeding. Het LCJ en de CGJO zetten zich daarvoor in en schrijven voor deze website artikelen, blogs en materialen.

Tags
Kinderbijbel
Geloofsopvoeding
Bijbellezen
0-3 jaar
4-7 jaar
8-12 jaar
Literatuurtip
Gezinsmomenten rond verhuizing

Een verhuizing is een grote overgang voor je kind. Daarom is het goed om je kind erop voor te bereiden. Deze handreikingen voor gezinsmomenten helpen je daarbij. Er zijn Bijbelgedeelten en vragen om te praten over Bijbelse personen die gingen verhuizen. Samen met je kind ontdek je hoe het voor hen was en wat God voor hen betekende in die tijd.

Doopbox voor ouders

Met de doopbox biedt u als kerkenraad ouders en verzorgers een inhoudsvol cadeau. Het is een manier om ouders bewust te maken van hun prachtige taak in de christelijke opvoeding. De doopbox is zo ontworpen dat u de mogelijkheid heeft zelf nog aanvullend iets toe te voegen. Lees voor meer informatie de blog over dit materiaal.

Magazine Geloof in het gezin

Bij de lancering van de website hebben wij een eenmalig magazine uitgegeven met interessante artikelen, handige tips, overzichten, ervaringsverhalen, links en nog veel meer. Inspirerend om zelf te lezen, maar ook opbouwend om samen met een vriendin te bespreken of op een opvoedkring te behandelen!

Bekijk het magazine hieronder online.